Warning

Gosposvetska ulica 12, 4000 Kranj,  telefon: 04 20 17 100,  faks: 04 2017 113,  e-pošta: pisarna.ZZVKR@zzv-kr.si

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
  • Zdravje
  • Zdravje
  • Okolje
  • Okolje
Nahajate se: Domov » O zavodu » Spremna beseda direktorice

Spremna beseda direktorice

E-pošta natisni PDF

Na Zavodu za zdravstveno varstvo Kranj smo se zavezali, da je kakovost eden naših ključnih elementov v graditvi uspešnosti Zavoda.

Kakovost pojmujemo v najširšem pomenu besede. To pomeni, da smo zavezani tako k izpolnjevanju zahtev naših strank in upoštevanju interesov vseh zainteresiranih partnerjev do našega Zavoda, ki so poleg strank, tudi zaposleni, lokalne skupnosti in različne interesne skupnosti, kakor tudi ustanovitelj.

Kot rezultat te zavezanosti je sistem kakovosti, ki smo ga opisali v POSLOVNIKU KAKOVOSTI. To je naš krovni dokument, v katerem določamo pravila našega medsebojnega delovanja, delovanja do naših zunanjih partnerjev, delovanja v širšem družbenem okolju, v katerega smo vpeti ter Zavodovega razvoja in prizadevanj za zmanjšanje vplivov na okolje oziroma varstvo okolja. Hkrati predstavlja okvir za periodično vrednotenje sistema. Pri tem delovanju in vrednotenju nam je osnovno izhodišče izpolnjevanje dogovorjenih zahtev naših strank in krepitev njihovega zaupanja in zadovoljstva, upoštevanje in izpolnjevanje zakonskih zahtev ter zahtev in smernic mednarodnih standardov ISO 9001, ISO 14001, ISO/IEC 17025 ter evropskega modela poslovne odličnosti.

Prim. Doc. Irena Grmek Košnik,

dr. med., spec. klinične mikrobiologije, spec. javnega zdravja

Direktorica

SPLETNA STRAN ZZV ARHIVSKA  Od 1. januarja 2014 v Sloveniji delujeta nova nacionalna inštituta: Nacionalni inštitut za javno zdravje (NIJZ) in Nacionalni laboratorij za zdravje, okolje in hrano (... Več..
ARHIV NOVIC Več..