Warning

Gosposvetska ulica 12, 4000 Kranj,  telefon: 04 20 17 100,  faks: 04 2017 113,  e-pošta: pisarna.ZZVKR@zzv-kr.si

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
  • Zdravje
  • Zdravje
  • Okolje
  • Okolje
Nahajate se: Domov » O zavodu » Vizija in cilji Zavoda

Vizija in cilji Zavoda

E-pošta natisni PDF

Postati želimo vrhunska institucija za javno zdravje z zadovoljnimi uporabniki naših storitev in zaposlenimi, vodilni na območju Gorenjske in prepoznavni v Slovenskem prostoru.

Vizija je način delovanja Zavoda v prihodnosti. Je celota dolgoročnih teženj, strateških ciljev, novih usmeritev, novih vrednot in pričakovanj, ki jih zaposleni želijo izpolniti v prihodnosti.

Želimo razvijati vlogo vodilne, poznane, cenjene in želene ustanove na področju preventivnega zdravja prebivalcev Gorenjske, ter okoljskih dejavnikov, ki vplivajo na zdravje.

Stroko bomo razvijali tako, da bomo posodabljali laboratorije. Podpirali bomo raziskovalno delo. Razvijali se bomo kot učna baza.

Z razvojem stroke bomo hkrati razvijali metode merjenja zadovoljstva uporabnikov naših storitev.

Nenehno bomo vlagali v strokovni napredek, razvoj in zadovoljstvo zaposlenih, da bi zagotovili osnovo za dolgoročno finančno uspešnost in stabilnost.

Zavestno bomo izboljševali celostno podobo in zunanjo prepoznavnost – izvajali povečano selektivno oglaševanje in promocijske aktivnosti.

SPLETNA STRAN ZZV ARHIVSKA  Od 1. januarja 2014 v Sloveniji delujeta nova nacionalna inštituta: Nacionalni inštitut za javno zdravje (NIJZ) in Nacionalni laboratorij za zdravje, okolje in hrano (... Več..
ARHIV NOVIC Več..